[PL] Jak zrobić poprawny screen?
[PL] Jak zrobić poprawny screen?
Hej mam problem z postacią i chciałbym pokazać ekwipunek na screenach ale nie wiem jak wykonać taki by było widać statystyki przedmiotu. Przycisk print screen na klawiaturze robi screena ekwipunku ale okno ze statystykami przedmiotu znika.
- Gamma_Corvi
@Masyw
Klikasz PrtSc i screen shot ląduje w folderze z grą. Rozumiem, że Ty starałeś się zrobić to "na starą modłę" i po kliknięciu PrtSc otwierałeś MS Office'owskiego Painta i wklejałeś screena za pomocą konfiguracji Ctrl+V. Zupełnie niepotrzebnie, jako że, po każdorazowym kliknięciu PrtSc obraz był już zapisywany w folderze gry. Gdy zajrzysz do wspomnianego folderu, będziesz zaskoczony ile shotów już natrzaskałeś.
Klikasz PrtSc i screen shot ląduje w folderze z grą. Rozumiem, że Ty starałeś się zrobić to "na starą modłę" i po kliknięciu PrtSc otwierałeś MS Office'owskiego Painta i wklejałeś screena za pomocą konfiguracji Ctrl+V. Zupełnie niepotrzebnie, jako że, po każdorazowym kliknięciu PrtSc obraz był już zapisywany w folderze gry. Gdy zajrzysz do wspomnianego folderu, będziesz zaskoczony ile shotów już natrzaskałeś.
Najlepiej zrób zdjęcie monitora "akurat wyświetlającego statystyki przedmiotu" z telefonu komórkowego bądź aparatu i zamieść je na Fotce albo Fejsie, wtedy każdy zobaczy statystyki itemu.
I jak bdziesz oddawał zdjęcia do wywołania to uważaj żeby klisza się nie prześwietliła no chyba że masz aparat cyfrowy...
I jak bdziesz oddawał zdjęcia do wywołania to uważaj żeby klisza się nie prześwietliła no chyba że masz aparat cyfrowy...
- Gamma_Corvi
- Gamma_Corvi
Dzięki kompletnie zapomniałem o tymGamma_Corvi wrote:@Masyw

- Gamma_Corvi