Co sie koorva stalo z forum

Diablo 1 HD, codename Belzebub - General forum.
Savrok

Post by Savrok »

Noktis Bajadoz nie Savrok :)
Do riesa - jako betatester slyszalem ze na silniku którym hula belzebub nie ma ograniczeń i to właśnie największy plus tego moda a właściwie już samodzielnej gry.
Tak więc zgadzam się ze stwierdzeniem pana BrightLorda że jedyny problem to czas bo w sumie on wie to najlepiej.
Że nikt nie obiecywał multi to ja doskonale wiem i pretensji nie mam, mówie tylko że każdy na to czeka bo w przeciwieństwie do ciebie "Cybermisiu" my wciąż lubimy grać w stare dobre gierki w rzucie izometrycznym : )
"Gdzieś trzeba mieszkać i mieć co jeść" Mi nie musisz tego tłumaczyć bo od 13 lat na swoim garze jestem, oczywiście rodzina czasem tam pomaga :)
BrightLord

Post by BrightLord »

Cos tam zaczalem kombinować z multi ale nie ma i długo nie będzie czegos czym można by się pochwalić. Cholernie dużo czasu trzeba poswiecic na to żeby było widać jakiś efekt.
Obishedo

Post by Obishedo »

BrightLord wrote:Cos tam zaczalem kombinować z multi ale nie ma i długo nie będzie czegos czym można by się pochwalić. Cholernie dużo czasu trzeba poswiecic na to żeby było widać jakiś efekt.
Mi to się marzy premiera multi 31 grudnia 2016 - wtedy przypadnie 20 rocznica światowej premiery "Diablo"... Więc czasu jeszcze trochę zostało :D
riesa

Post by riesa »

Savrok wrote:Noktis Bajadoz nie Savrok :)
Do riesa - jako betatester slyszalem ze na silniku którym hula belzebub nie ma ograniczeń i to właśnie największy plus tego moda a właściwie już samodzielnej gry.
Tak więc zgadzam się ze stwierdzeniem pana BrightLorda że jedyny problem to czas bo w sumie on wie to najlepiej.
Że nikt nie obiecywał multi to ja doskonale wiem i pretensji nie mam, mówie tylko że każdy na to czeka bo w przeciwieństwie do ciebie "Cybermisiu" my wciąż lubimy grać w stare dobre gierki w rzucie izometrycznym : )
"Gdzieś trzeba mieszkać i mieć co jeść" Mi nie musisz tego tłumaczyć bo od 13 lat na swoim garze jestem, oczywiście rodzina czasem tam pomaga :)
Fajnie wiedzieć o możliwościach tego silnika. Nawet o tym nie wiedziałem (; Myślałem, że czas gra główna rolę w rozgryzieniu jak to wszystko co jest w singlu umieścić w multi ale... No cóż... Rozumiem, że nawet jak się ma pojęcie to dużo czasu schodzi a jednak codzienny obiad jest potrzebny ;P Sam właśnie zaczynam poznawać uroki braku czasu na tyle, że nawet nie mam kiedy podropić itemków... Najważniejsze by jednak kiedyś multi doszło do skutku. Prędzej czy później (;
Noktis
Site Admin

Post by Noktis »

@Savrok, to trzeba było nazwać konto Bajdoz.
@riesa tu nic nie ma do "rozgryzienia"...

Jak będą jakieś konkrety w sprawie multiplayer, to powinno się jakieś info pojawić.
Savrok

Post by Savrok »

"@Savrok, to trzeba było nazwać konto Bajdoz." - dzięki za oświecenie geniuszu.
Post Reply