prosba

Diablo 1 HD, codename Belzebub - General forum.
Post Reply
xylfire

prosba

Post by xylfire »

Witam czy udostepni mi ktos swoj save najlepiej Maga z jakims wiekszym lvl bardzo bym prosil. Pozdrawiam Xylfire
Obishedo

Re: prosba

Post by Obishedo »

xylfire wrote:Witam czy udostepni mi ktos swoj save najlepiej Maga z jakims wiekszym lvl bardzo bym prosil. Pozdrawiam Xylfire
Sam nie możesz pograć? Mam maga na 50 levelu ale nie udostępnię bo za dużo pracy w niego włożyłem. Poza tym nie umiałbyś zapewne nim grać - niby wszystko na tacy ale jak się w tym połapać :-P
riesa

Post by riesa »

Sorc jest tak prosty do grania, że nawet noob do piekła na nightmare spokojnie dojdzie. Nawet wtedy może to być niezły farmer dla low level innych postaci i przy okazji dla siebie. Więc save ci niepotrzebny. Poświęć na grę ze 2h dziennie i bedziesz zadowolony po tygodniu. Byle do Chain Lightninga... xP
xylfire

Re: prosba

Post by xylfire »

Obishedo wrote:
xylfire wrote:Witam czy udostepni mi ktos swoj save najlepiej Maga z jakims wiekszym lvl bardzo bym prosil. Pozdrawiam Xylfire
Sam nie możesz pograć? Mam maga na 50 levelu ale nie udostępnię bo za dużo pracy w niego włożyłem. Poza tym nie umiałbyś zapewne nim grać - niby wszystko na tacy ale jak się w tym połapać :-P
nie. gdybym mogl to bym nie prosil. Chcialbym pozwiedzac troche no ale jesli tak sie napracowales to faktycznie nie prosze o tego "sejva". Chociaz i tak zadnych korzysci z niego bym nie mial bo to wkoncu single player.
Noktis
Site Admin

Post by Noktis »

Chcialbym pozwiedzac troche
Proponuję wybrać się na Wawel.
riesa

Post by riesa »

Noktis wrote:
Chcialbym pozwiedzac troche
Proponuję wybrać się na Wawel.
Żeby tam się wybrać trzeba się rozbić samolotem...
Post Reply