prosba
prosba
Witam czy udostepni mi ktos swoj save najlepiej Maga z jakims wiekszym lvl bardzo bym prosil. Pozdrawiam Xylfire
Re: prosba
Sam nie możesz pograć? Mam maga na 50 levelu ale nie udostępnię bo za dużo pracy w niego włożyłem. Poza tym nie umiałbyś zapewne nim grać - niby wszystko na tacy ale jak się w tym połapaćxylfire wrote:Witam czy udostepni mi ktos swoj save najlepiej Maga z jakims wiekszym lvl bardzo bym prosil. Pozdrawiam Xylfire

Sorc jest tak prosty do grania, że nawet noob do piekła na nightmare spokojnie dojdzie. Nawet wtedy może to być niezły farmer dla low level innych postaci i przy okazji dla siebie. Więc save ci niepotrzebny. Poświęć na grę ze 2h dziennie i bedziesz zadowolony po tygodniu. Byle do Chain Lightninga... xP
Re: prosba
nie. gdybym mogl to bym nie prosil. Chcialbym pozwiedzac troche no ale jesli tak sie napracowales to faktycznie nie prosze o tego "sejva". Chociaz i tak zadnych korzysci z niego bym nie mial bo to wkoncu single player.Obishedo wrote:Sam nie możesz pograć? Mam maga na 50 levelu ale nie udostępnię bo za dużo pracy w niego włożyłem. Poza tym nie umiałbyś zapewne nim grać - niby wszystko na tacy ale jak się w tym połapaćxylfire wrote:Witam czy udostepni mi ktos swoj save najlepiej Maga z jakims wiekszym lvl bardzo bym prosil. Pozdrawiam Xylfire