Map of the stars (do czego służy)

Diablo 1 HD, codename Belzebub - General forum.
Locked
Grzybek25x

Map of the stars (do czego służy)

Post by Grzybek25x »

Czy ktoś już odkrył do czego służy "map of the stars" ?
Noktis
Site Admin

Post by Noktis »

Wojtek25

Post by Wojtek25 »

RPG... A kur** nikt nie rozmawia z npc , rozumiem już rynek d3...
BrightLord

Post by BrightLord »

Panowie, spokojnie bo zdejme pas...
Obishedo

Post by Obishedo »

http://awake.diablo1.eu.org/opis-zadan-t394.html

^^
tak trudno było tu zajrzeć?
Wojtek25

Post by Wojtek25 »

Obi , ty jesteś wszędzie na tym forum , przypnij opis zadań zamiast "obishedo kroczy po ziemi" ;D
Obishedo

Post by Obishedo »

Wojtek ale to nie chodzi o to czy ja to gdzieś przykleję czy nie, bo każdy woli założyć temat zamiast poszukać na forum... Ludzie są teraz leniwi i dla nich jest skomplikowane czytanie ze zrozumieniem bądź używanie wyszukiwarki jak napisał wiele wyżej Noktis. A o kliknięciu na NPC z takim wielkim wykrzyknikiem to możesz pomarzyć. Ty myślisz, że każdy to klika? Absolutnie wykluczam taką możliwość. Zamiast kliknąć na NPC lepiej obsmarować forum. Bynajmniej każdy z nas jest na tyle w porządku, że podał jakieś rozwiązanie:
Noktis żeby poszukać na forum, Ty żeby pogadać z NPC a ja żeby poczytać całe opisy zadań (mojego autorstwa zresztą). Wygląda na to, że opisy są niepotrzebne bo tak czy siak jest stos pytań. OK logiczne jest, że gracze którzy nie rozumieją polskiego nie rozczytają mojego opisu. No ale, żeby gracz, który zna język polski naprawdę nie wiedział jak co znaleźć i przeczytać? Nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dlatego tu zaapeluję do Noktisa czy można ten mój temat z opisami zadań jakoś automatycznie wrzucić na 1 miejscu na forum i jeszcze pokolorować temat np. na czerwono? Mógłbym codziennie pod tym tematem spamować bo wtedy trzymałby się on w czołówce tematów ale to bez sensu stąd moja prośba.
Noktis
Site Admin

Post by Noktis »

Będzie przyklejony do czasu aż na stronie zostanie uzupełniony dział z zadaniami.
Locked