Hej. W oryginalnym Diablo każda postać mogła osiągnąć jakąś maksymalną ilość punktów w danym skillu, po czym była blokada (co zrozumiałe, gdyż były specjalne eliksiry). Z tego co wiem tutaj eliksirów zwiększających punkty umiejętności na stałe nie ma. Czyli maksymalnej ilości punktów (w sensie blokady) też nie ma?
No dobra, ale wiem też, że są 2 misje, które dadają punkty - ta misja z czarnymi grzybami (eliksir +3 do wszystkich) i oczyszczenie domu pijaka (rozdysponowanie 5 punktów). I teraz moje pytanie: Można te misje robić dowolną ilość razy, i za każdym razem dostajemy nagrodę, czy jak to wygląda?
I jeszcze jedno pytanie. Jeżeli ktoś źle rozdysponował punkty, jest szansa anulowania ich/przerzucenia z jednego skilla na inny? Chociażby taki przykład: Mamy łotrzycę, której dajemy wszystko w zwinność/żywotność. Nagle trafia się nam wspaniała zbroja, której z powodu braku siły nie możemy założyć... i co teraz?
Maksymalne statystyki
^^
http://awake.diablo1.eu.org/opis-zadan- ... -t394.html
tutaj masz temat odnośnie questów mojego autorstwa.
Każdy quest wykonujemy 4 razy tyle ile masz poziomów trudności czyli na poziomie normalnym każde zadanie robisz raz, na koszmarze raz, piekło raz, udręka raz.
http://awake.diablo1.eu.org/opis-zadan- ... -t394.html
tutaj masz temat odnośnie questów mojego autorstwa.
Każdy quest wykonujemy 4 razy tyle ile masz poziomów trudności czyli na poziomie normalnym każde zadanie robisz raz, na koszmarze raz, piekło raz, udręka raz.
W wersji alfa w jakimś patchu można było to zrobić. Obecnie już nie jest możliwe zresetowanie punktów, chyba, że o czymś nie wiem.I jeszcze jedno pytanie. Jeżeli ktoś źle rozdysponował punkty, jest szansa anulowania ich/przerzucenia z jednego skilla na inny? Chociażby taki przykład: Mamy łotrzycę, której dajemy wszystko w zwinność/żywotność. Nagle trafia się nam wspaniała zbroja, której z powodu braku siły nie możemy założyć... i co teraz?
Last edited by Obishedo on 31 Jan, 2015 20:33, edited 1 time in total.
Obi, ktoś postował w którymś temacie metodę na ponowne rozdysponowanie statów. Tylko że wiąże się to z bugiem. Wbijasz clvl60, zbierasz expa dalej by ci się reroll paska expa dokonał, restartujesz grę i masz znowu wszystkie punkty do rozklikania.
@Wormek, siłę lepiej u Roużyczki czerpać z przedmiotów a nie statów. Ale to tylko moje skromne zdanie (;
@Wormek, siłę lepiej u Roużyczki czerpać z przedmiotów a nie statów. Ale to tylko moje skromne zdanie (;
Ta wszystko fajnie pięknie, tylko weź wbij Panie 60 level! Ja na 50-tym się wykruszyłem a co dopiero bić jeszcze "dychę". Może i tę 60-tkę bym wbił bo na Tormencie żadnego questa nie zrobiłem jeszcze nawet a od 30-tego któregoś do 50-tego biłem na Hellu cały czas, jednak to były czasy wersji alfa w którą nie graliście...Obi, ktoś postował w którymś temacie metodę na ponowne rozdysponowanie statów. Tylko że wiąże się to z bugiem. Wbijasz clvl60, zbierasz expa dalej by ci się reroll paska expa dokonał, restartujesz grę i masz znowu wszystkie punkty do rozklikania.
Czytałem Twój temat dotyczący questów Obi, ale oglądałem też let's playa z Diablo mod HD więc wiem co i jak
Mówisz, że każdy quest robimy 4 razy, na każdym poziomie trudności... faktycznie prawdopodobnie nie ma możliwości powtórzenia zadania, bo pamiętam, że jak wczytywałem kiedyś grę na 4tym poziomie po wykonaniu zadania z szyldem Ogdena, to potworki od razu mnie atakowały.
Bardziej chodziło mi o Nekromantę, Łotrzyca była tylko przykładem

Mówisz, że każdy quest robimy 4 razy, na każdym poziomie trudności... faktycznie prawdopodobnie nie ma możliwości powtórzenia zadania, bo pamiętam, że jak wczytywałem kiedyś grę na 4tym poziomie po wykonaniu zadania z szyldem Ogdena, to potworki od razu mnie atakowały.
Bardziej chodziło mi o Nekromantę, Łotrzyca była tylko przykładem