Obisheido wrote:Generalnie nie ma się czym podniecać. Gra jak gra. Tekstury i dubbing słabiutkiej jakości i to wszystko. Zagrać można z ciekawości ale na dłużej ta wersja was nie przyciągnie - to wam mówię i zapewniam w stu procentach.
Drogi Obisheido.
Muszę zdementować Twoje prognozy, odnośnie "przyciągnięcia graczy" przez wersję polsko - rosyjską Hellfire. Oto ja - mam postać własną - Łuczniczkę która ma na dzień dzisiejszy 40 lvl. Pokonałam Diablo zarówno na Normalu, jak i Koszmarze i Hellu, a teraz szukam Łuku "Siła Wiatru" (ang. Windforce) a w mojej wersji znany, jako "Tajfun"
Ta wersja przyciągnęła mnie na dobry tydzień i zamierzam kontynuować swoje przygody w niej, pielęgnując swą Łuczniczkę

Ta wersja ma "to coś", co jest jej znakiem rozpoznawczym, ma swój charakter i klimat w swym wydźwięku.
Ja mam nie ukrywając wielki sentyment do tej wersji Hellfire, gdyż wychowywałam się w pewnym sensie na niej. To część mojego dzieciństwa. Niemniej jednak nie zmienia to faktu, że umie przyciągnąć graczy swoją oryginalnością.