Dodałem punkt 14 i 15 do pierwszego postu:
14) Przywoływane stwory (golem,szkielety itp)
Jest spory problem z przywoływanymi sługami w wąskich przejściach/dzwiach - otóż blokują one naszą postać nie pozwalając przejść co strasznie irytuje.
Proponuję,aby wyłączyć im kolizje z postacią gracza i odpowiednio zmodyfikować pathfinding.
15) Księga oraz opis zaklęcia "Sacrifice"
Opis zaklęcia jest trochę nieprecyzyjny,nie wynika z niego jasno,czego dotyczy efekt - czy tylko trafianiu przy pomocy broni?A może czary też się na to łapią?A co z przywoływanymi sługami?
No i moim zdaniem bardziej sensowne byłoby,jakby księga poświęcenia wymagała odpowiedniego poziomu vitality a nie magic.
Opinia o modzie + parę sugestii
Last edited by MasterBLB on 16 Jan, 2015 12:16, edited 1 time in total.
Hmm, ja natomiast twierdzę, że każdy gracz będzie miał inne sugestie i dla tego jest niemożliwe żeby wszystkim dogodzić.
Ale interesuje mnie inna sprawa, pewnie Noktis będzie kompetentny: ile w ogóle do tej pory było ściągnięć tego moda? Widać, że z każdego zakątka świata ludzie są na forum i pewnie dlatego było ich dużo?
Ale interesuje mnie inna sprawa, pewnie Noktis będzie kompetentny: ile w ogóle do tej pory było ściągnięć tego moda? Widać, że z każdego zakątka świata ludzie są na forum i pewnie dlatego było ich dużo?