Chylę czoła. Naprawdę coś niesamowitego ale myślę, że za tym nie stoi jedna osoba a zorganizowana grupa, która całymi dniami dosłownie ślęczy i katuje tę grę. Pewnie mają forum w swoim języku na którym się wymieniają swoimi przemyśleniami. My tego forum nie znajdziemy bo to w ich języku... Oczywiście mogę się mylić... Jeśli jest to jedna osoba to życzę jej ... jak to ująć... "wytrzeźwienia"
Jestem, jakby to rzec amatorem w Diablo, ale zastanawiam się skąd ten mistrz ma tak silnego golema? Z mojej praktyki wynika że diabeł zabija go po pierwszym kichnięciu?
Śmiem twierdzić że za 50 lat ludzie w ogóle już przestaną pisac po polsku, no bo po co jak przecież w nagłówku na temat spolszczenia, które notabene chyba ty stworzyłeś mozna napisac "Polish language pack"
Chodzi ci o news na stronie głównej? strona główna jest obecnie prowadzona w języku angielskim więc tytuł też jest po angielsku, a właściwie to jest wyjątek, bo tytuł jest napisany w dwóch językach i news tez jest napisany w dwóch językach.