Nikt ci posta nie usunął. Ostatnio była przenoszona baza danych jeśli w tym czasie napisałeś post, to mógł po prostu zostać zapisany na starym serwerze. Była informacja o niedostępności strony.
Na hellu istnieją bosowie, którzy są prawie nie do pokanania łuczniczką.
Jedyną szansą na nich jest dać zapędzić się w jakiś róg i tam polec, a potem po wkrzeszeniu omijać to miejsce. Z resztą tak przeszedłem również cały nighmitare:))
Aha, jeszce mogę się z wami podzielić pewną przykrym spostrzeżeniem. Przetestowałem moment kiedy nastąpi 100% crash, w każdym przypadku kiedy chciałem uciec przed stworami, które mnie atakują na poprzedni poziom. Prawdopodobnie to samo dzieje się po ucieczce na następny poziom. Nie mam jednak o to żalu do twórców tego moda, bo i tak jest on REWELACJA!!!! Niespodziewałem się, że można tak mocno podniść grywalnośc w naszego starego Diablo:))
Napieprzać go czarami póki nie padnie ;p Zmienianie pozycji teleportem w odpowiednich momentach też jest ważne. Ale cóż, magiem dużo nie wymyślisz. Lightning+teleport i jedziesz do oporu.
Luczniczka na helu wysiadam, doszedłem do 17 poziomu, ale nie wszystkich umiem kropnąć. Ponadto przedmioty mam zajebiste, zdobyte od innych graczy tu na forum (dają adresy do swych postaci hehe).
Ma może ktoś gotowe zestawy, te na zielono, bo ciężko je zebrać, a ja chętnie je wypróbuje:)) Tylko chodzi mi o te lepsze np. Tal Rasha dla maga i Trang Oul's Avatar itp. W razie czego mam te gorsze na wymianę.