Jesteś pewien ze 80str/20dex biżu dałoby więcej niż 80dex/20str? Wydaje mi się, że podbicie crit chance daje więcej jednak niż podbicie crit dmg. Poza tym... Ten twój dps ze skrinów. Jeśli nie masz ele pen to automatycznie dps ci spada z 13,5k na 10k. Ciekawi mnie za to z jaką bronią latasz ze cie cth interesuje. Nie wiem jak wyglądają high end itemy dla assy ale wydawało mi się ze ignored target defense powinno tam być...
A co do tematu... Mi się (znowu) wydaje, że jednak roużyczka od asski lepsza. Zrewiduję to jak będę miał czas na wyexpienie jej i pociągnięcie dalej (37lvl a dalej nie moge nightmare'a zbic... Uroki jej low hp) ale mając wysoki dps załadować mobowi z rozszczepionej strzały z 8 takich strzał (jak jest blisko) to robi siekę. Ale mówię...Muszę mieć troche czasu tą dziadygę podexpić i wyfarmić jakiś zacny gear dla niej. Inaczej się nie przekonam.
Which class are strongest?
- Gamma_Corvi
80 str/50 dex x 3 (amu + 2x ring) = 240 str/150 dex
przy obecnych itemach a z wymienioną jedynie biżuterią, owocowałoby statami w postaci 444 str i 467 dex. Przy takiej wartości dexa szansa zadania obrażeń krytycznych wynosiłaby na oko 100-110%, więc próg zostałby osiągnięty nawet kosztem mniejszego upg dexa względem siły, a siła to przecież fizyczne dmg w czystej postaci
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przekonasz się. Patrz.

Ale liczyć mi się tego nie chce, może później edytuję posta
Btw, nie podkręcałem statów żadnej postaci eliksirami przed zrobieniem zdjęć.
przy obecnych itemach a z wymienioną jedynie biżuterią, owocowałoby statami w postaci 444 str i 467 dex. Przy takiej wartości dexa szansa zadania obrażeń krytycznych wynosiłaby na oko 100-110%, więc próg zostałby osiągnięty nawet kosztem mniejszego upg dexa względem siły, a siła to przecież fizyczne dmg w czystej postaci

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przekonasz się. Patrz.

Ale liczyć mi się tego nie chce, może później edytuję posta

Btw, nie podkręcałem statów żadnej postaci eliksirami przed zrobieniem zdjęć.
- Gamma_Corvi
Imho też, ten jego spamowalny atak na 3 cele bez żadnego kosztu sprawa że barb morduje wszystko jak piła łańcuchowa, a warek nawet z % mana leech musi bić z głową.Obishedo wrote:A kto twierdzi, że niby wojo ma przewagę nad barbem? Moim zdaniem jest odwrotnieGorgutz wrote:Ja z kolei mam pytanie, na czym polega przewaga warriora nad barbarzyńcą?