Pomożecie?

Diablo 1 HD, codename Belzebub - General forum.
Post Reply
Wojtek25

Pomożecie?

Post by Wojtek25 »

Piszę FAQ i miło by było gdybym dowiedział się o liście affixów (bloodlust...) itp. i dopisałbym to do FAQ żeby nie robić większego zamieszania na forum :)
Gamma_Corvi

Post by Gamma_Corvi »

Powstaje stopniowo strona internetowa gry gdzie faq będzie dodane we właściwym czasie.
Last edited by Gamma_Corvi on 06 Sep, 2014 17:37, edited 1 time in total.
Noktis
Site Admin

Post by Noktis »

Od kiedy w FAQ takie rzeczy się umieszcza? A tak na marginesie to tytuł tematu powinno się precyzować a nie pisać "Pomożecie".
riesa

Post by riesa »

Zajechało pewnym Towarzyszem... xP
Wojtek25

Post by Wojtek25 »

Ale wiele razy jest tłumaczone jak działa bloodlust itp. wiem że tego nie pisze się w FAQ ale przydałoby się zrobić tak w miarę o ogólnych różnicach między Diablo a belzebubem , bo troche mnie śmieszy ile razy widziałem "does mf work on chests" itp .
Gamma_Corvi

Post by Gamma_Corvi »

Cierpliwości.

Tworzy się tu jakiś koncert życzeń i wywieranie niepotrzebnej presji. Wielokrotnie te same są wałkowane na forum w kółko ponieważ nikt nie korzysta z "szukajki" tylko pyta na forum po raz setny. To, że nie ma nigdzie zamieszczonych informacji odnośnie działania gry, statystyk czarów, przedmiotów czy choćby postaci jest uwarunkowane tym, że gra wciąż jest w fazie beta testów, o czym większość (i wszyscy nowi) najwidoczniej zapomniała (lub jak w przypadku graczy nowych - jest tego faktu nieświadoma, lub go zwyczajnie ignoruje). Wszystko ulega ciągłej zmianie, z jednych rzeczy się rezygnuje inne dodaje w ich miejsce a kolejne tworzy od początku. Nie ma najmniejszego sensu publikowanie jakichkolwiek informacji innych niż te, które dotyczą spraw bieżących, bo byłoby to nieustanne wprowadzanie w błąd tych, którzy z poprawkami nie są na bieżąco obeznani i tworzyłoby jeszcze większy zamęt.
Gra zostanie ukończona w odpowiednim czasie, jednak Wy zamiast cieszyć się z gry, która tak wiele wniosła do świata pierwszej części Diablo już na etapie beta produkcji, tylko ponaglacie, wymagacie i oczekujecie, że gra będzie wydana w trybie NOW na Linuxa, Ubuntu i Androida i to w wersji multiplayer...
Nie odpowiada, to Lightforge na głowę, Diablo Sword w dłoń i wracać do classica.
Obishedo

Post by Obishedo »

Zgadzam się z przedmówcą. Jedyny temat warty opisania to są zadania, ale to już mamy za sobą, prócz wersji angielskiej. W zadanich raczej się nic nie zmieni a ja już pracuję nad ich opisem po polsku ale bardziej zrozumiałym językiem, gdyż pisałem kiedyś na szybko.
Gamma_Corvi

Post by Gamma_Corvi »

Obi olej to, w ciągu kilku dni wrzucę na stronę w pełni zredagowane opisy zadań w obu językach.
Post Reply