I znowu szukam tych cholernych muchomorów na 9
I znowu szukam tych cholernych muchomorów na 9
Jako że w oczekiwaniu na PiE oraz Wasteland 2 troche zaczeło mi się tesknić za diabełkiem to stworzyłem kolejną już postac i pykam sobie na normalu.
I jak zwykle mam problem z tymi pieprzonymi muchomorami bo czesto gra je ukrywa za ścianami w mało widocznych miejscach.
Wyczyściłem cały level ze złota potworów, skrzynek, beczek a grzybków nie znalazłem i po ok 45 minutach wyłączyłem zirytowany grę.
Stąd moje pytanie czy da się coś z tym gównem zrobić żeby pdświetlało to to na ziemi jak inne itemy [fungal tome np. podświetla]
Bo one się zlewają z podłożem i naprawdę ciężko to czasami zauważyć szczególnie jak gra je gdzieś ukryje między 3 beczkami i za ścianą w dodatku.
I jak zwykle mam problem z tymi pieprzonymi muchomorami bo czesto gra je ukrywa za ścianami w mało widocznych miejscach.
Wyczyściłem cały level ze złota potworów, skrzynek, beczek a grzybków nie znalazłem i po ok 45 minutach wyłączyłem zirytowany grę.
Stąd moje pytanie czy da się coś z tym gównem zrobić żeby pdświetlało to to na ziemi jak inne itemy [fungal tome np. podświetla]
Bo one się zlewają z podłożem i naprawdę ciężko to czasami zauważyć szczególnie jak gra je gdzieś ukryje między 3 beczkami i za ścianą w dodatku.
Szukajcie a znajdziecie...
My to chyba poruszaliśmy już na alfa-testach, żeby je pokolorować na inny kolor jak dobrze pamiętam... Wątpie, żeby ktoś np. przeoczył fioletowe grzyby... Czemu taki kolor? Bo, potworów we fiolecie w sumie nie ma (czasem jakiś boss ze żmijowatych ma taki a'la violet). Wiec raczej jak ktoś by zobaczył fiolet to nie pomyliłby ze zwłokami potwora... Najlepiej żeby miały taki kolor jak słynna zbroja Tal Rasha!!!
My to chyba poruszaliśmy już na alfa-testach, żeby je pokolorować na inny kolor jak dobrze pamiętam... Wątpie, żeby ktoś np. przeoczył fioletowe grzyby... Czemu taki kolor? Bo, potworów we fiolecie w sumie nie ma (czasem jakiś boss ze żmijowatych ma taki a'la violet). Wiec raczej jak ktoś by zobaczył fiolet to nie pomyliłby ze zwłokami potwora... Najlepiej żeby miały taki kolor jak słynna zbroja Tal Rasha!!!

Sarkazm sarkazmem ale w momencie gdy Magic Rock działa jak działa to albo trzeba zabrać mu wyświetlanie altem albo jednak dodać to wyświetlanie grzybkom. Właśnie ich największym problemem jest to, że czasem jak się schowają to szlag człowieka trafia. Z raz czy dwa mi się zdarzyło, że gdybym nie machał kursorem jak ktoś z Parkinsonem to nie byłoby opcji by to dziadostwo zauważyć - tak idealnie w jakimś rogu za ścianą schowane... Żeby znalezienie tego dziadostwa wiązało się z zagadką logiczną to wtedy byłby powód spędzenia dużej ilości czasu nad tym questem. A to jest po prostu najczęściej upierdliwe machanie myszą po kątach...BrightLord wrote:Jak jeszcze kilkadziesiąt osób napisze że nie może znaleźć to grzyby dostaną własną szklarnie na 9'tym poziomie.
Awale to... ;P A tak na serio... Nigdy nie narzekałem na tekstury w oryginalnym Diablo i zawsze się zastanawiałem co za ludzie głupoty gadają, że oczy męczą... Po 2tyg z Belzebubem (bo koło marca zrobiłem podejście do Awake) zrozumiałem o co tym ludziom chodziło xD A tak chciało mi się wtedy wrócić do starych Awake'owych czasów... No ale... może się troszkę ruszę. Chcę zobaczyć tą grządkę xDDD
- Gamma_Corvi
- Gamma_Corvi
- Gamma_Corvi