Witam
Grając dzisiaj w awake dostałem wiadomość typu "wszystkie kotna nie zapisane na forum będą bezwzględnie blokowane"chiralnym się zapytać co to są za brednie i o co chodzi z tym??? ja nie chce nalezezc do zdanego śmiesznego klanu awake i mnie zapisywanie na forum nie interesuje
Druga sprawa to czy nie można naprawić w grze dwóch bugów
1- kiedy gra się razem to gracze nawzajem sie ranią
2- kiedy gra się magiem i potworki uderzają magia i ja np. chce pościć chin lighting to nie mogę bo czary potworków to blokują i mi wogole czar nie działa i nie mogę go użyć
Czekam na odpowiedz i pozdrawiam
Po pierwsze to nie ma żadnego "śmiesznego"klanu awake. a po drugie informacja która otrzymałeś to zapewne był to komunikat od któregoś z administratorów skierowany do graczy d2, którzy posiadają multikonta aby to zgłosili na forum serwera.
Co do tych "bugów"
1. To nie jest bug i jest to normalne w Diablo 1, że możesz otrzymać obrażenia od innego gracza. Była już o tym mowa na forum.
2. Żaden czar nie ma możliwości zablokowania drugiego czaru.
Nie można udoskonalić diablo awake pod względem gry multiplayer aby siebie wzajemnie nie ranić na pewno dałoby to większa satysfakcje z gry większość graczy się ze mną z pewnością zgodzi bo jest to bardzo uciążliwe to nie normalne diablo tylko mod wiec nie musi być to samo co w oryginale zmieniło się parę rzeczy wiec i na pewno to da się zmienić
Wiem o co ci chodzi kiedy jestem otoczony przez potwory i uzyje chain lightning to czasem blyskawice sie nie pojawiaja i zero obrazen dla potworow.
Da sie wylaczyc friendly fire bo teraz gram w innego moda i tam mozna wlaczac / wylaczac do duela , wiec jest to technicznie mozliwe . Jest to forum awake i nie bede nic reklamowal pozdro.