Dobry.
Zainstalowałem spolszczenie w wersji 1,045 do wersji HD, ale poza tym, że zadziałało HD to samo spolszczenie już nie.
Próbowałem również wersji 1,7pro do wersji gry battle net, którą posiadam i też nic. W instrukcji jest napisane do wersji 1.09 gry, a obecnie jest 1.09 i generalnie
podejrzewam z tego powodu przy każdym z plików w dhack pokazuje błąd i nie jest w stanie nic spatchować.
Jakimś cudem również ukazało mi się częściowe spolszczenie ale odpalona gra została poprzez oryginalnego .execa, no i jak się domyślić można bez poprawek, klas, wyższej rozdzielczości etc.
Czy jest szansa aby to jakoś po ludzku odpalić (wersję z BN) czy lepiej kupić na gogu?
Diablo I HD - BN vs spolszzenie
-
Re: Diablo I HD - BN vs spolszzenie
devilutionx ma spolszczenie
-
Dziękuję. Faktycznie działa wszystko.
Mam jedynie pytanie innej natury - nie wyświetlają mi się znaczniki nad NPC, np kiedy ktoś ma dla nas zadanie etc. Czy to jest spowodowane jakimś ustawieniem w configu czy "tak jest" w tej wersji?
Również nie wiem czy dobrze doczytałem, ale w Devillutionnie nie mam co się spodziewać zooma na scrollu?
Dzięki z góry.
Mam jedynie pytanie innej natury - nie wyświetlają mi się znaczniki nad NPC, np kiedy ktoś ma dla nas zadanie etc. Czy to jest spowodowane jakimś ustawieniem w configu czy "tak jest" w tej wersji?
Również nie wiem czy dobrze doczytałem, ale w Devillutionnie nie mam co się spodziewać zooma na scrollu?
Dzięki z góry.
-
Nie ważne... Gdzieś doczytałem, że to jedynie w Belzebubie >.< szkoda