7. Chodziło o unikaty

9. Jak to zarywa?
Jednak niczego to nie zmienia - podmieniles postać. Sprawdzać mogłeś na Direct Connection a nie na BN. A o balansie gry to tylko Twoja opinia.ta, przenioslem postaci, nie gram nimi z ludzmi po prostu sprawdzam co i jak, i czy jest sens robic postac nowa, grac w to bo mod fajny ale ni chuja nie zbalansowany ;p
Może od razu dajmy mu laske na PvPnajlepsza tarcza z fast block? dla kogo?
.......
dla luka? chyba tylko na PvP
Code: Select all
z innych zmian to proponowalbym przyspieszyc wojowi czarowanie o 0,1 sek = 2 framesy a lukowi o 0,05 sek = 1 frame - mieliby troche wieksze szanse z magiem ;p
Whistler wrote:Przydało by się jednak szybsze chodzenie w mieście, oraz bliższe tp (jak w Rebie), bo na prawdę szkoda czasu na latanie po mieście :/
Jak nie dziala to moznaNoktis wrote:9. Szybkie chodzenie, zrobilem ale nie dziala prawidłowo, (zarywa ekranem)
i na jedno wychodzi :PPatogen wrote:1. Teleport jako townspell
ty kazda postac w kazdej kolejnej wersji nabijasz od nowa, nie? ;] fulllegitow typu Istredd aka "gram 3 dni mam 3 drowy" to juz w ogole pomijamJednak niczego to nie zmienia - podmieniles postać. Sprawdzać mogłeś na Direct Connection a nie na BN. A o balansie gry to tylko Twoja opinia.
wybacz, nie nadazam ;pMoże od razu dajmy mu laske na PvP Razz
fakt, nie gralem jeszcze wojem ale musialem cos dopisac zeby mi internetowy penis urosl o kolejne 2 megabajtyZApewne nie wiem o tym że woj ma przyśpieszone czarownie. Ale oczywiście najlepiej napisać coś bez sprawdzania
Sejwy ze starej wersji działają na nowej (póki co ;p)ty kazda postac w kazdej kolejnej wersji nabijasz od nowa, nie?
No pewnie, juz cie google earth namierzył ;ptak czy srak daj mi bana jesli was skrzywdzilem i nie zapomnij namierzyc mojego ip bo chyba za malo razy wam pisalem kim jestem i, ze przenioslem postac ;p
Czy ja kiedyś cos w tym stylu napisałem?"pierdol sie, na The Dark nie napisali jak to zrobic, tylko klepanie po pupie allowed"
Sekendo-Bendor.... jak coś do mnie kurwa masz... to pisz do mnie... i wpierw zacznij myślec (o ile masz czym) nim cos pierdolniesz -.-Sekendo-Bendor wrote:ty kazda postac w kazdej kolejnej wersji nabijasz od nowa, nie? ;] fulllegitow typu Istredd aka "gram 3 dni mam 3 drowy" to juz w ogole pomijam
tak czy srak daj mi bana jesli was skrzywdzilem i nie zapomnij namierzyc mojego ip bo chyba za malo razy wam pisalem kim jestem i, ze przenioslem postac ;p
Nowa wersja jest jeszcze bardziej trudnejsza. Co do maga to dziwne to by bylo, gdyby majac wyższy poziom gra bylaby trudniejsza. Pomyśl - dla maga z clvl 1 gra jest bardzo trudna a jesli poziom trudnosci mialby roznąć to byloby to dziwne. Ale nie ważne, mag zawsze sial zniszczenie ejsli mial wysoki slvl i clvl. Jedynie co przychodzi mi do głowy aby zmniejszyc jego power to zmniejszyc dmg Fireball, yhmm na hell mag nie ma tak latwo bo sporo potworów ma immune/resist.FanikDiablo wrote:Bardzo nas to ucieszylo ze mod czynie gre trudniejsza. Jedyne co zauwazylem to ze im mam wyzszy poziom magusiem tym latwiej sie gra. Nie podoba mi sie ze nie ma grizzliego kowala.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests