To mój pierwszy post więc chciałbym się przywitać. Kilka (albo kilkanaście) dni temu wraz z paroma znajomymi chcieliśmy odświeżyć wspomnienia i pograć w D1. Jak znaleźliśmy moda to nas złapało od nowa

Ok, ale do rzeczy. Pamiętam, że w oryginalnym D1 dobre rzeczy można było znaleźć wyłącznie w piekle, niezależnie od poziomu trudności. Czyli grając na normalu w piekle, który jest zdecydowanie łatwiejszy niż np. katakumby na hellu, w tym pierwszym można było liczyć na np. "obsidian amulet of heavens", podczas gdy w katakumbach na hellu leciały mniej więcej takie same itemki jakby to był poziom trudności normal.
Teraz nabiłem >30lvl i próbowałem sił na hellu, ale widzę, że mod w tym temacie niewiele zmienił.
Mylę się czy nie? Jeśli nie to czy nie byłoby to dobrą modyfikacją aby takie coś wprowadzić w ew. kolejnej wersji moda?
Przepraszam z góry jeśli taki post już był i było w nim wszystko wyjaśnione - nie mogę znaleźć szukajki na forum, a szukanie przez google też nie przynosi mi zbyt dobrych rezultatów. Jeśli była taka dyskusja proszę o linka do niej
pozdrawiam!