Awake Server is offline.

Dyskusje/Sugestie dotyczące moda
Post Reply
hondawawa
Posts: 3
Joined: 12 Aug, 2009 11:41

Awake Server is offline.

Post by hondawawa »

Hi,

kiedy server będzie online, wczoraj zgrałem ver. 6.4a i nie mogę się połączyć z battle.net, ale jak odpaliłem ver. 6.1 to nie miałem tego problemu od razu mogłem założyć grę...

pzdr
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Serwer jest cały czas online. Przeczytaj sobie może najpierw to co pisze na stronie głównej zanim zaczniesz pisać na forum. Od przeczytania trzech zdań głowa ci nie pęknie - uwierz mi :mrgreen:

Co do wersji 6.1 to jest to stara wersja, chyba wydana 2 lata temu. Wersja ta rożni sie znacznie od wersji 6.4a i powinni ją dawno już z tych warezów powywalać. Nie ściągajcie nic z warezów... LUDZIE XD.

A co do połączenia się z BN w wersji 6.1, to ona korzysta z innego serwera, który ulokowany jest na Litwie, serwer ten był offline od roku i widocznie musieli go postawić nie dawno. Tak ze wersja v6.1 to już przeszłość (tamten serwer również.
hondawawa
Posts: 3
Joined: 12 Aug, 2009 11:41

Post by hondawawa »

Słuchaj, nie chcę burzyć tutaj twojego autorytetu.

Tak, przeczytałem na pierwszej stronie że tylko status serwera będzie poprawiony przed postawieniem posta i zrozumiałem że serwer działa. Dlatego też założyłem ten temat bo nie mogłem się połączyć z w/w serwerem przy ver. 6.4a

Wersje 6.1 zgrałem już dawno temu i miałem na dysku, dlatego użyłem jej do sprawdzenia, w ogóle nie zgrywam nic z Warezów, wolę RS lub inne tego typu serwisy hostingowe. Dzięki za wyjaśnienie zmiany odnośnie serwera.

Peace
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

No tak, ale przecież pisze jasno w pierwszym zdaniu newsa
"Aby grac na nowym battle.net należny pobrać ten plik(...)". Wiec no nie wiem... czytaj uważniej. Tak czy siak sprawa wyjaśniona. (Póki co na razie nie mam możliwości poprawienia kodu na stronie aby poprawnie wyświetlał status serwera)

O warezach wspomniałem bo wiem ze jakieś typy powgrywały tam starsze wersje Awake, a przecież na oficjalnej stronie można sobie najnowsza wersje ściągnąć za free.
VEGO
Posts: 3
Joined: 25 Jan, 2012 12:29

Post by VEGO »

Mam ver 6.5 i tak jak kolega wyzej nie moge sie polaczyc z serwem Awake server is offline. Na stronie tez jest offline czy to ma znaczyc ze serwer nie dziala wogole czy poprostu ja mam jakis zjebany problem ?
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Sam sobie odpowiedziałeś. Serwer jest offline. Z tego co wiem to problem ma byc dzisiaj rozwiązany.

Ps.
Uzywaj wersji v6.6 bo ta wersja obowiązuje an serwerze, w przeciwnym wypadku będziesz miał desynchronizację gry.
VEGO
Posts: 3
Joined: 25 Jan, 2012 12:29

Post by VEGO »

a skad sciagac aktualizacje ? szkoda ze samo w sobie nie aktualizuje ;/
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Jest w dziale download na oficjalnej stronie moda.
VEGO
Posts: 3
Joined: 25 Jan, 2012 12:29

Post by VEGO »

mam 6.6 ale i tak nie dziala server stypa jak c.h.u.y.
Pelagius
Posts: 19
Joined: 11 Mar, 2008 21:43

Post by Pelagius »

bo poprostu padl przez zmiane ip trzeba pobrac patcha 6.6a i ales gut
Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests