Party

Dyskusje/Sugestie dotyczące moda
Post Reply
User avatar
Wojtek25
Posts: 166
Joined: 13 Aug, 2011 18:31

Party

Post by Wojtek25 »

Ktoś chętny do rozpoczęcia awake od samego początku? Taki mały co-op :P
User avatar
Obishedo
Posts: 425
Joined: 09 Mar, 2013 14:14
Location: Jab?onowo Pomorskie - Poland
Contact:

Post by Obishedo »

Pograłbym ale nie mogę hostować... Jeśli możesz hostować grę to czemu nie...
Image
User avatar
Wojtek25
Posts: 166
Joined: 13 Aug, 2011 18:31

Post by Wojtek25 »

Cholera, to muszę odblokować porty w takim razie.

Albo tunngle i lan :D
User avatar
Obishedo
Posts: 425
Joined: 09 Mar, 2013 14:14
Location: Jab?onowo Pomorskie - Poland
Contact:

Post by Obishedo »

Tunngle to ja nie używam no i wolę grać na naszym Awake'owym battlenecie... No ale jak się nie da odblokować to pozostaje gra solo. Ja tu się tak męczę trochę samemu. Już proponowałem Noktisowi, żeby wywalił opcję wpisywania hasła. Niestety jak ktoś przyjdzie wpisuje password i nie można dołączyć. Likwidacja tej opcji by spowodowała, że społeczność by się poznała. Chociaż co ja gadam, zwykle jak wchodzę to jestem sam jak palec :) Ewentualnie rozmawiam z tymi co grają na CMC w Diablo II. Ten realm zaczyna powoli umierać, a szkoda bo mod jest piękny.
Image
User avatar
Wojtek25
Posts: 166
Joined: 13 Aug, 2011 18:31

Post by Wojtek25 »

Kiedyś tu się grało , nawet kilku kolegów próbowałem nakłonić , ale kogo ja chcę oszukać , ten serwer umiera bo nikt o nas nie słyszał , nikt chyba nie szuka na moddb naszego moda do diablo ;d
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Trzeba wziąć pod uwagę że ta gra ma już 18 lat, dodatkowo aby na BN dołączyć do kogoś gry, to ten kto zakładał grę musi mieć otwarte porty 6112 a racze tego ludzie nie robią. Na Tunngle nie ma tego problemu ale tam tez prawie nikt nie siedzi.
User avatar
Wojtek25
Posts: 166
Joined: 13 Aug, 2011 18:31

Post by Wojtek25 »

Ja tylko mam nadzieje , żeby ten sam los co awake i D2 na naszym cmc nie spotkał Belzebub
User avatar
Obishedo
Posts: 425
Joined: 09 Mar, 2013 14:14
Location: Jab?onowo Pomorskie - Poland
Contact:

Post by Obishedo »

Wojtek25 wrote:Ja tylko mam nadzieje , żeby ten sam los co awake i D2 na naszym cmc nie spotkał Belzebub
I to jest opcja... Jeśli byłoby multi dajcie "Belzebuba" na CMC a w grze tylko 1 realm. Tak jest w "Awake", no ale niestety ludzie nie docenili tego produktu. Chyba jestem ostatnim wojownikiem, który tu jeszcze przemierza podziemia w celu znalezienia jeszcze lepszych artefaktów...
Image
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Belzebub to nie Diablo, jedynie używa płytki z d1, więc nie może działać na CMC PvPGN.
User avatar
Wojtek25
Posts: 166
Joined: 13 Aug, 2011 18:31

Post by Wojtek25 »

"Przepisany" Silniczek gry? Ja bym się z tym męczył na Unity na miejscu Brightlorda , najszybciej by mi poszło.Trzeba by było stworzyć nowe pliki serwerowe więc Noktis ma dużą racje .
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests