"Nie mozna stworzyc postaci"

Dyskusje/Sugestie dotyczące moda
Post Reply
zake
Posts: 2
Joined: 27 May, 2012 0:04

"Nie mozna stworzyc postaci"

Post by zake »

Czesc.
Sciagnalem Diablo 1 z najnoszym patchem ( nie posiadam oryginalu ) gdyz chcialem pograc sobie z bratem poprzez siec lokalna. Pobralem mod "awaking" (najnowszy) i wszystko mi ladnie smiga, natomiast moj brat ma problem. Zainstalowal ta sama kopie diablo i tego samego moda wszystkie wersije sie zgadzaja, ale gdy chce on stworzyc nowa postac nie wazne jaka wyskakuje komunikat "Nie mozna stworzyc postaci", nie wazne czy to single czy muliplayer.
System operacyjni na ktorym smiga to win 7 chyba 64bit, nie pamietam dokladnie.

W czym twki problem i jak go naprawic? :?:
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Uruchom grę jako administrator, chyba na forum było już o tym pisane.
zake
Posts: 2
Joined: 27 May, 2012 0:04

Post by zake »

ok problem rozwiazalem juz dawno i faktycznie bylo juz napisane w jaki sposob to zrobic. dzieki tak czy siak. mam jeszcze 1 problem; nie moge polaczyc sie z bnetem. pisze ze proboje sie polaczyc z naszybszym serwerem czy cos takiego i nic. mam najnowszego patcha i versje moda. najlepsze jest to ze wejde na bneta w czystym diablo bez awaking a na awaking juz nie. co moge z tym zrobic?
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Widocznie zle wgrales patch. Patch zawiera dwapliki, ktore trzeba podmienic. Upewnij sie tez, ze w menu pisze wersja 6.6b.
kris
Posts: 8
Joined: 17 Oct, 2014 0:50

Post by kris »

wszystko wina funkcji kontorla konta uzytkownika , wylacz ja calkowiecie i nie bedziesz mial problemow z diablo jak i z innymi programami, ja puki nie wylaczylem kontroli konta uzytkowniaka to w diablo 1 savey mi nie dzialaly. Poprostu wchodzilem do diablo 1 i nie bylo savea. Tak ze w skrocie wylacz kontrole konta uzytkownika to jest zbedne niby miala ta funkcja pomagac a wyszlo jak zwykle
User avatar
Obishedo
Posts: 425
Joined: 09 Mar, 2013 14:14
Location: Jab?onowo Pomorskie - Poland
Contact:

Post by Obishedo »

kris wrote:wszystko wina funkcji kontorla konta uzytkownika , wylacz ja calkowiecie i nie bedziesz mial problemow z diablo jak i z innymi programami, ja puki nie wylaczylem kontroli konta uzytkowniaka to w diablo 1 savey mi nie dzialaly. Poprostu wchodzilem do diablo 1 i nie bylo savea. Tak ze w skrocie wylacz kontrole konta uzytkownika to jest zbedne niby miala ta funkcja pomagac a wyszlo jak zwykle
Image

dostajesz w nagrodę Złoty Szpadel za wykopanie tematu sprzed dwóch lat :)
Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests