hamachi do awake'a

Dyskusje/Sugestie dotyczące moda
Post Reply
RycerzNi
Posts: 6
Joined: 09 Aug, 2011 22:34

hamachi do awake'a

Post by RycerzNi »

Witam.
Pytanie brzmi, czy jest jakas siec, dla ludzi z tego serwera?
Jest wiele gier, ale nie moge dołączyć, do moich gier tez ne da rady...
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

Gdybyś miał odblokowany port 6112 na firewallu/routerze to mogliby do ciebie dołączać. Nie ma sieci hamachi, ale możesz stworzyć własną sieć na hamaku i zaprosić znajomych do gry.
RycerzNi
Posts: 6
Joined: 09 Aug, 2011 22:34

Post by RycerzNi »

zobacze co da sie zrobic, czy jak bede mial odblokowany ten port, to bede mogl grac z osoba z tym samym ip? bo glownie o to mi chodzi
User avatar
Wojtek25
Posts: 166
Joined: 13 Aug, 2011 18:31

Post by Wojtek25 »

RycerzNi wrote:zobacze co da sie zrobic, czy jak bede mial odblokowany ten port, to bede mogl grac z osoba z tym samym ip? bo glownie o to mi chodzi
ja mam win 7 i nie mam jakis tam numerow portow tylko nazwy i nie wiem co zrobic
User avatar
Noktis
Site Admin
Posts: 1250
Joined: 29 Jan, 2008 13:39
Location: Polska
Contact:

Post by Noktis »

RycerzNi wrote:zobacze co da sie zrobic, czy jak bede mial odblokowany ten port, to bede mogl grac z osoba z tym samym ip? bo glownie o to mi chodzi
Są probnlemy w Diablo 1 jeśli w jenej grze chca grac dwie osowby o tym samym IP, możecie się nie widzieć w grze itp.

Temat portów/routera był już wielokrotnie poruszany na forum.
RycerzNi
Posts: 6
Joined: 09 Aug, 2011 22:34

Post by RycerzNi »

ok dzieki za info, jak cos to mozna testowac czy dziala na sieci, ktora utworzylem:
nazwa sieci : awaked1
        haslo : lol3
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests