Nie działa kod na kasę
Nie działa kod na kasę
Nie działa mi w Hellfire kod na kasę. Czy może mieć to związek z polskim tłumaczeniem?
Nie mam na myśli duplikowania przedmiotów. Notabene, dowiedziałam się o tym kilka dni temu, choć w Diablo i Hellfire gram od lat. Eksperymentowałam z tym nieco, ale to nie działa jako alternatywa mojego ukochanego chea'ta, bo pieniędzy nie można duplikować.Noktis wrote:Chodzi ci o duplikowanie?
Skoro taka poważana osoba o tym nie wie, wydaje się więc, że to co robiłam to nie był cheat, a jakiś bug w grze. A może ta moja gra to jakaś zhackowana była i dlatego? Muszę poszukać tej starej wersji Hellfire, w której działa kod na kasę.. .
Kod na kasę w Hellfire:
O północy należy włączyć komputer i odpalić diablo hellfire, w menu głównym trzeba wpisać 666 razy słowo "cash" a po wykonaniu tej czynności należy klęknąć tyłem do monitora i powtarzać słowo "kasa" tyle samo razy. Następnie należy wyjść na zewnatrz i wyć do księzyca pół godziny a po powrocie do domu zjeść całą cytrynę bez obierania jej popijająć zsiadłym mlekiem.
Po wykonaniu tych czynności kasa w hellfire będzie nieskończona. Sprawdzone xd
O północy należy włączyć komputer i odpalić diablo hellfire, w menu głównym trzeba wpisać 666 razy słowo "cash" a po wykonaniu tej czynności należy klęknąć tyłem do monitora i powtarzać słowo "kasa" tyle samo razy. Następnie należy wyjść na zewnatrz i wyć do księzyca pół godziny a po powrocie do domu zjeść całą cytrynę bez obierania jej popijająć zsiadłym mlekiem.
Po wykonaniu tych czynności kasa w hellfire będzie nieskończona. Sprawdzone xd